XRP: n hinta RippleNetin pääjohtajan mukaan Bitcoinin maksimismi on ohi

Huolimatta RippleNetin pääjohtajan uskomuksesta, että Bitcoinin maksimalismi on ohi, kuningasraha on vetänyt jatkuvaa hyppyä.

Ripplen XRP: n hinta hyppäsi sen jälkeen kun RippleNetin pääjohtaja Asheesh Birla sanoi, että Bitcoin-maksimismi salaustilassa on ohi. Vastauksena kommenttiin Cointelegraph totesi, että XRP hyppäsi 0,25 dollarista 0,92 dollariin.

RippleNetin toimitusjohtaja Bullish XRP: llä

Tallennetussa podcastissa 5. marraskuuta Asheesh puhui muiden altcoiinien asteittaisesta hyväksymisestä vuonna 2020. Tunnustamalla, että Bitcoin on „melko innovatiivinen vaihtoehto kullalle“, pääjohtaja sanoi:

„Luulen, että päivä, jona ihmiset uskoivat, että on vain Bitcoin, on mielestäni ohi. Mielestäni on selvää, että tulee olemaan paljon digitaalista omaisuutta ja että tulee olemaan paljon enemmän perinteisiä omaisuuksia, jotka merkitään digitaalisiksi hyödykkeiksi. “

Lehdistöaikana XRP on 0,63% jopa 0,615769 dollariin. 28 miljardin dollarin markkina-arvolla XRP on kasvanut 0,74% viimeisen 24 tunnin aikana.

XRP: ssä edelleen nousussa Birla lisäsi

„En näe perinteisiä pääomasijoittajia yhtä kiinnostuneina kuin vuonna 2017. Mutta mielessäni en voisi olla onnellisempi avaruuden innovaatioiden suhteen.“

Huolimatta Birlan uskomuksesta, että Bitcoinin maksimalismi on ohi, kuningasraha on kasvanut jatkuvasti. Tällä hetkellä kaupankäynti on 184882,91 dollaria, BTC on kasvanut 3,55% viimeisten 24 tunnin aikana.

Äskettäin Bitcoinin hinta hyppäsi reagoimalla PayPalin uutisiin sisällyttääkseen kuninkaan kolikon maksualustalleen. Coinspeaker ilmoitti, että PayPalin ilmoitus nosti BTC: n 13 000 dollariin ja nousi noin 8%. PayPalin mukaan käyttäjät voivat nyt maksaa miljoonille globaaleille kauppiailleen Bitcoinilla ja kolmella muulla digitaalisella omaisuudella.

Ilmoituksen mukaan muut tuetut varat PayPalin uudessa salausmaksupalvelussa ovat Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ja Litecoin (LTC).

PayPal paljastaa syyn XRP: n tukemattomalle uudelle salauspalvelulle

Pian ilmoituksen jälkeen PayPal paljasti syyt, joiden vuoksi Ripplea ei tueta uudessa salauspalvelussa. PayPal sanoi, että päätöstä tiettyjen kryptovaluuttojen tukemisesta ohjasi Yhdysvaltain Securities and Exchange Commissionin (SEC) määräykset.

Sentimentin tiedot osoittivat 14. marraskuuta, että XRP-valaat lisääntyivät.

Ajan myötä Ripple-johtajat ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä epäsuotuisaan sääntelykehykseen digitaalisille varoille Yhdysvalloissa. Näitä johtajia ovat Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse ja yhtiön toinen perustaja Chris Larsen.

Dubain kansainvälisen finanssikeskuksen (DIFC) ilmoituksen mukaan Ripple on valinnut Dubain uudeksi alueelliseksi pääkonttoriksi. DIFC ilmoitti tekevänsä yhteistyötä Ripplen kanssa blockchainin käytön parantamiseksi Dubaissa ja sen ympäristössä.

Lisäksi Ripple sanoi, että uudelleensijoittaminen auttaisi yritystä vahvistamaan suhteita nykyisiin asiakkaisiin ja vahvistamaan siteitä potentiaalisiin asiakkaisiin alueella.