“Bitcoin er en solid butik af værdi”, vidner MicroStrategy-grundlægger

Grundlæggeren af ​​Microstrategy, „det største uafhængige børsnoterede business intelligence-firma“, som det mærker sig selv, har for nylig fremsat bemærkelsesværdige kommentarer til Bitcoins evne til at skalere. Michael Saylor tog til Twitter for at udtrykke, hvad der kan sammenfattes som „afprøvet og testet“ feedback om Bitcoins sømløse skalerbarhedsfunktioner.

„Bitcoin skalerer fint som en butik med værdi,“ sagde Michael Saylor, der naturligvis stadig er meget bullish på Bitcoin

Tidligere på ugen lavede Microstrategy runder i kryptovalutaområdet, efter at Saylor afslørede , at virksomheden igen har indtastet bølgen af ​​digitale valutaer ved at øge sine eksisterende Bitcoin-beholdninger med 16.796 Bitcoins til en samlet købspris på $ 175 millioner.

Michael Saylor afslørede også på torsdag, at der for nylig blev gennemført en anden 21.454 BTC off-chain-transaktion. 78.388 transaktioner uden for kæden blev foretaget i erhvervelsesprocessen, mens et betydeligt mindre antal 18 on-chain-transaktioner var alt, hvad der var nødvendigt for at sikre de erhvervede Bitcoins i en kold tegnebog til opbevaring. On-chain-transaktioner kræver ofte, at minearbejdere foretager bekræftelser, der validerer transaktionerne. Op til 51% af netværksdeltagerne skal være enige om nøjagtigheden af ​​transaktionen, før hovedboken opdateres.

Når det kommer til skalerbarhed, har Bitcoin-blockchain sin rimelige andel af barrierer, og forsinkelsen i transaktionshastighed forårsaget af et stort antal ventende transaktioner har krævet løsninger som lynnetværket. Mens nogle udviklere var af den opfattelse, at blokstørrelser skulle øges til on-chain-renovering, krævede andre forbedringer uden for kæden. På trods af dette, som Saylor bemærkede, er Bitcoin stadig i stand til at udføre transaktioner til en god sats, selv med en 7 TPS, er skalering på kæden stadig moderat.

Saylor har ikke altid været Bitcoin-talsmand

I 2013 forbandt administrerende direktør Bitcoin med onlinespil og advarede offentligheden om, at Bitcoin var en tidsbombe, der ventede på at eksplodere. Han kan citeres og siger ”Bitcoins dage er nummererede. Det ser ud til bare et spørgsmål om tid, før det lider under den samme skæbne som onlinespil. ”

Ændring af sin erklæring i et interview med medstifteren af ​​Morgan Creek Digital, sagde han; „Jeg skammer mig virkelig for at sige, at jeg ikke vidste, at jeg tweetede det, indtil den dag, jeg sagde, at jeg købte 250 millioner dollars i Bitcoin.“ Indtil videre har Microstrategy købt 38.250 Bitcoins siden 28. juli, da det først viste interesse for at erhverve kryptovalutaer. Det vil ikke længere være overraskende at se Microstrategy sikre flere kryptoer i fremtiden, da dets nylige Bitcoin-køb forårsagede et rally på 9% i tandem.