373%, forbliver massivt undervurderet

Crypto-nykommer, der øgede 373%, forbliver massivt undervurderet, ifølge analytiker Josh Rager

Kryptostrateg og erhvervsdrivende Josh Rager sætter fokus på et relativt ukendt kryptoaktiv, der stille og roligt udskriver alvorlige gevinster.

Rager siger, at han mener, at COVER-protokollen (COVER) forbliver undervurderet, selv efter dens Bitcoin Lifestyle stigning fra et lavt niveau på $ 207,31 den 26. november til en heltidshøjde på $ 980,79 den 6. december ifølge data fra CoinMarketCap.

Flytningen repræsenterer en stigning på over 373% på mindre end to uger.

På spørgsmålet om, hvad han mener er dagsværdien af ​​COVER, siger Rager, at han forventer, at den prissættes mellem $ 2.000 til $ 3.000, hvilket giver kryptoaktivet et opadgående potentiale på over 322% fra den nuværende pris på $ 709,23.

COVER-protokol er en peer-to-peer-markedsdækningsprotokol, der har tre typer brugere, ifølge den decentrale økonomi (DeFi) -arkitekt Andre Cronje.

For det første er de dækningssøgere, der køber forsikring for at bruge en protokol som længes efter finans. Dernæst er forudsigelsesmarkedsbrugere, der tjener gebyrer ved at forudsige, om en bestemt protokol har en påstået hændelse eller ej. I mellemtiden kan likviditetsudbydere tjene gebyrer på forskellige måder, herunder at give en backstop til protokoller. De kan også generere indtægter fra dækningssøgere og forudsigelsesmarkedsbrugere gennem spekulation og dækningsgebyrer.

Den 28. november annoncerede Cronje fusionen mellem DeFi yield

„Yearn kan fokusere på sine bedste hvælvinger i klassen, mens Cover bliver backstop-dækningsudbyderen for Yearn-produktsuiten såvel som DeFi som helhed.“

Cornje fremhæver, at partnerskabet vil resultere i synergier, der kommer begge platforme til gode.

”Cover giver en bredere vifte af dækning og accepterer flere typer sikkerhed. Dækningsprodukter som evig dækning får et udvidet adresserbart marked. Cover udvides til et nyt pengemarked for dækning, hvilket gør CLAIM-token til en sikkerhedsstillelse og et lån, der kan lånes.

Yearn får dækning for hvælvinger og kan tilbyde brugerne et produkt med reduceret risiko. Yearn kan fokusere på hvælvinger og udlån, hvor yInsure (og yNFT’er) overtages af Armour. YFI-coverforfattere tjener øgede gebyrer fra YFI-dækning, der er tegnet. ”